Vitaliteitscoach

Jouw weg naar duurzame vitaliteit

STIJL vitaliteitscoaching; een cadeautje waarmee we welzijn en vitaliteit centraal stellen. Onze experts geven je inzicht in je eigen situatie. En daarnaast begeleiding en tips om direct mee aan de slag te gaan, naar een energiek leven en balans. Onze op maat gemaakte aanpak, gebaseerd op diepgaande kennis en praktijkervaring, stelt je in staat om jouw vitaliteit te herontdekken en de beste versie van jezelf te worden.


Start jouw vitaliteitsreis 

Betekenis

Wat doet een vitaliteitscoach?

Vitaliteitscoach helpt je bij het verbeteren van jouw algehele vitaliteit, met een focus op zowel fysieke als psychologische aspecten. Onze coaching gaat verder dan alleen leefstijl en omvat ook mentale factoren. Hierdoor bereiken we duurzame gedragsverandering en positieve resultaten, zoals minder verzuim en meer productieve medewerkers.

Vitaliteitstraject

Hoe werkt jouw vitaliteitscoaching?

  • Begin met een 0-meting

Voordat we aan de slag gaan, starten we met een 0-meting. Je vult een online vragenlijst in om jouw huidige vitaliteitsniveau te beoordelen.

  • Bespreking van jouw hulpvraag

Tijdens ons eerste gesprek maken we jouw hulpvraag concreet. Of je nu specifieke doelen hebt of niet zeker weet waar te beginnen, onze vitaliteitscoach helpt je om je behoeften helder te krijgen.

  • Traject naar verandering

Gedurende de sessies gaan we dieper in op jouw hulpvraag. Met behulp van gesprekken en praktische opdrachten ontwikkelen we samen een plan om jouw doelen te bereiken en duurzame verandering te realiseren.

  • Meet jouw vooruitgang

Na het traject vul je opnieuw de online vragenlijst in voor een 1-meting. Zo meten we jouw daadwerkelijke ontwikkeling en kunnen we de vooruitgang in kaart brengen.

Wat is het verschil

Vitaliteits- en leefstijlcoach

Terwijl leefstijlcoaching zich richt op specifieke gewoonten en gedragingen, gaat vitaliteitscoaching dieper. We behandelen niet alleen leefstijl, maar ook jouw psychologische basisbehoeften, die essentieel zijn voor langdurige verandering. Dit resulteert in een holistische aanpak die jouw vitaliteit op meerdere niveaus ondersteunt.

Mentale behoeften

De voordelen van vitaliteitscoaching

Onze vitaliteitscoaching biedt talloze voordelen voor jouw welzijn. Door te werken aan zowel leefstijl als mentale behoeften, bereiken we duurzame gedragsverandering. Dit vertaalt zich naar minder verzuim, meer productiviteit en een algeheel verbeterde levenskwaliteit. Investeer in jezelf en geniet van de voordelen van een vitaal leven

Maak een afspraak met jouw vitaliteitscoach

Een vitaliteitscoach richt zich op zowel jouw fysieke als psychologische behoeften. Van beweging en gezond eten tot het omgaan met stress en het verbeteren van relaties, we bieden een holistische aanpak. Wil je jouw vitaliteit optimaliseren en duurzame resultaten behalen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Investeer in je vitaliteit en leef het leven dat je verdient.

Plan jouw vitaliteitsgesprek (Call-to-action button)