Arbeidscoach

Is er sprake van verzuim, krijg je een nieuwe werkplek of zit je letterlijk niet lekker op je plek ? Bij STIJL hebben we een toegewijd team arbeidscoaches, experts op het gebied van lekker en gezond werken. Ze ondersteunen je organisatie en medewerkers waar nodig. Geven inzicht in hoe verzuim te voorkomen , begeleiden de terugkeer naar eigen werk, motiveren en faciliteren gezond werken en een gezonde leefstijl. En managen de belangen van alle betrokkenen.

CTA – Plan een afspraak

Wat doet een arbeidscoach?

Een arbeidscoach is een re- integratiecoach en bedrijfsoefentherapeut, die zich met een gecombineerde beweeg- en gedragsmatige aanpak richten op veilig en gezond werken.

Tevreden en gezonde werknemers zijn bevlogen, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar. Ons streven is dat medewerkers zich bewust worden van de samenhang tussen eventuele klacht, lichaamshouding, beweegpatroon enerzijds en gebeurtenis, gedachten, gevoel, (beweeg/bevries) gedrag anderzijds. En de werk- en/of omgevingsfactoren die daarbij een rol spelen.

Fysieke en mentale gezondheid

Omdat lichaam en geest elkaar beïnvloeden, helpt de arbeidscoach zowel bij het identificeren van fysieke klachten en belemmeringen in relatie tot werkspecifieke taken en de werkplek, als naar de mentale aspecten.

Arbeids coaching & training verbetert je kennis en vaardigheden.

 Om je fysieke belastbaarheid te verbeteren, is het belangrijk dat je jouw lichaam optimaal traint voor bewegingen en werkhoudingen die bij het werk horen. Hierbij is de mentale gezondheid niet minder belangrijk. Wij helpen je met het zetten van concrete, haalbare stappen om de fysieke belastbaarheid te vergroten en mentale flexibiliteit te versterken.

Voordelen arbeidscoach

Met de inzet van een arbeidscoach weten wij en jij wat nodig is om weer aan het werk te gaan en aan het werk te blijven.

Met een advies op maat wordt inzicht geboden in de actualiteit van de klachten, belemmeringen, het verloop, de werkzaamheden en motivatie. En wordt langdurige arbeidsongeschiktheid voorkomen.

Ten gunste van jouw werkervaring en tevredenheid biedt de arbeidscoach begeleiding in het  omgaan met uitdagingen op de werkvloer;  gezondheidsrisico’s herkennen , stress en conflicten hanteren. 

Incompany arbeidscoaching en training biedt organisaties snelle signalering van fysieke klachten, met  structurele aandacht en borging voor gezond werken.

Afspraak maken met een arbeidscoach

Ben je op zoek naar een arbeidscoach ? Onze coaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van werknemers met diverse uitdagingen, waaronder mentale, sociale en lichamelijke problematiek.

STIJL biedt persoonlijke en professionele ondersteuning op maat. Onze diensten geheel afgestemd op jouw specifieke behoefte en bedrijfsomstandigheden. Borg duurzame inzetbaarheid in de bedrijfsvoering en neem contact met ons op om een afspraak te maken.

CTA – Vrijblijvend afspraak maken