Stress- en burn-out coach

Ben je op zoek naar professionele begeleiding in het effectief aanpakken en voorkomen van langdurige  stress en burn-out klachten? Onze STIJL burn-out experts vertellen je graag meer over hoe jij en jouw medewerkers mentaal sterk, lekker kunnen blijven werken. En je weer grip krijgt op je persoonlijk welzijn of dat van jouw team.

CALL to action – Plan je afspraak /

Waarom een stress en burn-out Coach?

Het dagelijks leven kan soms overweldigend zijn, met stress en burn-outs als veelvoorkomende uitdagingen. Een stress- en burn-out coach van STIJL is jouw partner in deze reis naar herstel. Onze coaches bieden:

 • Expertise: Onze coaches zijn getraind om stress en burn-outs te begrijpen en aan te pakken.
 • Persoonlijke begeleiding: Elke STIJL-coach werkt één-op-één met individuele werknemers om hun specifieke situatie te begrijpen en op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen.
 • Emotionele ondersteuning: We bieden een luisterend oor en begeleiding om werknemers te helpen omgaan met de emotionele aspecten van stress en burn-out.

CTA – PLAN JE AFSPRAAK

Wat onze experts bieden

 • Expertise: Onze coaches zijn geschoold in psychosomatiek en getraind om stress en burn-out klachten te begrijpen en individueel of groepsgericht aan te pakken.
 • Persoonlijke Begeleiding: Elke STIJL-coach werkt één-op-één met individuele werknemers met als doel specifieke problemen helder te krijgen, deze met op maat gemaakte strategieën op te lossen of beter hanteerbaar te maken.
 • Emotionele Ondersteuning: We bieden naast een luisterend oor, gedragsmatige coaching, waardoor  je meer inzicht krijgt in persoonlijke gedachten, de emotionele aspecten van stress en burn-out en hoe er gedragsmatig mee om te gaan.
 • Praktische Tools: Naast theoretische stressmanagement modellen wordt door  ademcoaching, ontspannings- en focustraining  de veerkracht van jou of je team vergroot en kom je weer in balans.

CTA – [Plan je afspraak in]

Wat doet een burn-out coach?

 • Evaluatie: Het identificeren van stressfactoren en burn-out symptomen binnen de organisatie.
 • Individueel Plan: Het ontwikkelen van persoonlijke actieplannen voor werknemers.
 • Vaardigheden aanleren: Het aanleren van stressmanagementtechnieken en gezonde coping-strategieën die van toepassing zijn op zowel individuele werknemers als het gehele team.

Ondersteuning: Voortdurende begeleiding en aanpassingen aan het plan wanneer dat nodig is, om organisaties te helpen bij het effectief omgaan met stress en burn-outs.

Voordelen stress en burn-out coach

 • Snel Herstel: STIJL coacht medewerkers en leidinggevende om kan organisaties helpen hun teams sneller te laten herstellen en terug te keren naar een gezonde, evenwichtige werkomgeving.
 • Preventie: Leer hoe stress en burn-outs voorkomen kunnen worden door gezonde gewoonten en strategieën te ontwikkelen die van toepassing zijn op zowel werknemers als organisaties als geheel.
 • Persoonlijke ondersteuning: Krijg persoonlijke aandacht en begeleiding die is afgestemd op de behoeften van werknemers en organisaties.
 • Levenslange vaardigheden: Leer vaardigheden die zowel werknemers als organisaties een leven lang kunnen toepassen om de stress te beheersen en de veerkracht te vergroten.

Afspraak maken met een stress en burn-out coach?

Klaar om stress en burn-outs in jouw organisatie aan te pakken en het welzijn van jouw team te verbeteren? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze ervaren stress en burn-out coaches.

[CTA-button: Afspraak Maken]