Lifestyle coach bij STIJL

Wil je je graag fitter voelen? Afvallen of op gewicht blijven en ongezonde gewoontes aanpakken? Ontdek hoe de STIJL- Lifestyle Coach je kan helpen letterlijk meer in beweging te komen. En met inzichten in fysieke en mentale fitheid, voeding en herstel ( ontspanning en slapen)  een gezondere en evenwichtige levensstijl te bereiken.

CTA – Plan een afspraak

Wat doet een Lifestyle Coach?

Leefstijlcoaching richt zich op het verbeteren van jouw algehele levensstijl door doelstellingsgericht samen te werken om positieve veranderingen in verschillende aspecten van je leven te bereiken.

Door stil te staan bij de BRAVO-aspecten; bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning ( slaap en herstel)en je eerlijk kijkt of er een aandachtsgebied is, dan is dat een goed begin.

We gaan niet op zoek naar tijdelijke oplossingen, maar werken aan het opbouwen van duurzame gewoonten en een gezondere mind-set in zelfzorg met een duidelijk plan van aanpak

Plan van aanpak

  1. Intake: Een lifestyle Coach traject op maat, begint altijd met een persoonlijke intake, de leefstijlanalyse.
  2. Plan van aanpak: Met een concreet, gepersonaliseerd  plan van face- to- face , online en digitale Lifestyle Coaching,  kom je  stapsgewijs in beweging om jouw doelen te behalen. De eerste 3 maanden  intensief, daarna wordt samen bekeken hoe een gezonde lifestyle te behouden.
  3. Persoonlijke begeleiding; Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden geeft de STIJL-Lifestyle Coach advies om gezonder te eten en toe te werken naar het behalen van de beweegrichtlijn voor volwassenen. 
  4. Vaardigheden aanleren: De Lifestyle Coaches leert je vaardigheden om sterk te worden in ontspanning, stress management en zelfzorg. En biedt tools in gezonde coping-strategieën naar een gezonde slaap, zoals ademcoaching, ontspannings- en focus vaardigheden.
  5. Ondersteuning: Het integreren van gezond gedrag naar een evenwichtige en gezonde leefstijl is geen eenmalige actie, het is een continu proces. Ontdek hoe wij jou ondersteunen met onze nieuwsbrief en reminder mails. E-books , webinars over een gezonde lifestyle.

Voordelen van een lifestyle coach

Samen in beweging naar sterk in je lijf. Waarom wachten?Kiezen voor een Lifestyle Coach van STIJL biedt tal van voordelen:

Maatwerkprogramma’s: Met een positieve gedragsmatige begeleiding geeft de STIJL lifestyle coach inzicht in risicogedrag, wordt je gemotiveerd  haalbare doelen te formuleren en wordt samen onderzocht waar obstakels zitten in het behalen van die doelen. Onze Lifestyle Coaches bieden programma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Een effectieve en persoonlijke begeleiding dus.

Deskundig advies: Onze coaches beschikken over de kennis en ervaring om je te begeleiden op je pad naar een gezondere levensstijl. Of het nu gaat om voeding, beweging, slaap of stress management, zij hebben de antwoorden.

Ondersteuning tijdens Moeilijke Tijden: Het veranderen van je levensstijl kan uitdagend zijn, waarbij terugval in oude gewoonten geen uitzondering is. Onze coaches zijn er om je te ondersteunen en obstakels te overwinnen.

Vieren van Successen: Onze coaches vieren elke overwinning, hoe klein ook, om je zelfvertrouwen op te bouwen en je gemotiveerd te houden.

[CTA-button: Plan je afspraak in]

Onderbouwde effectiviteit

Bij STIJL baseren we onze Lifestyle Coaching op wetenschappelijk onderzoek. Het is een feit dat onze moderne leefstijl niet zo goed voor ons is. Dat hoe we leven en wat we eten echt kan bijdragen aan het veroorzaken, dan wel in stand houden van chronische aandoeningen (diabetes type 2, hart en vaat ziekten, chronische pijnklachten).

Studies, zoals die van Brown (2019), hebben aangetoond dat Lifestyle Coaching kan helpen bij het verbeteren van gezondheidsindicatoren zoals gewicht, voeding, lichaamsbeweging en stressmanagement. Deze wetenschappelijke basis zorgt ervoor dat onze coaching methoden effectief en resultaatgericht zijn

Gezondheid en vitaliteit

De Lifestyle Coaches van STIJL richten zich op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Jouw energie en welzijn verbeteren door gezonde leefstijl keuzes te maken. Denk aan voedings- en bewegingsplannen, stress-managementtechnieken, en slaapverbetering. Met STIJL Lifestyle Coaching geef je je gezondheid en vitaliteit een boost..

Gezonde voeding en gewoonten

Lifestyle Coaching bij STIJL richt zich sterk op het ontwikkelen van gezonde gewoonten in voedingskeuzes. Onze coaches helpen je bij het creëren van een voedingsplan dat bij jouw behoeften past en geven advies over gezonde voeding. Ze begeleiden je  bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten, zoals regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap en zelfzorg. Dit alles draagt bij aan een duurzame verandering van je levensstijl en verbeterde gezondheid en welzijn.

[CTA-button: Afspraak Maken]

Stressmanagement en ontspanning

Lifestyle Coaching bij STIJL speelt een cruciale rol bij stressmanagement en ontspanning. Onze coaches helpen je stressoren te identificeren die gezonde keuzes in voeding en slaapkwaliteit kunnen beïnvloeden. De Lifestyle Coach leert je gezonde coping strategieën, tools en vaardigheden hoe vanuit een gezonder perspectief met stress om te kunnen gaan. Zoals ademcoaching, ontspannings- en focus vaardigheden .

Afspraak maken met een lifestyle Coach bij STIJL?

Ben je klaar om positieve veranderingen aan te brengen in je leven en een gezondere levensstijl te omarmen? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze ervaren Lifestyle Coaches bij STIJL.

[CTA-button: Afspraak Maken]